Sempozyum “Gençliğin ve Gençliğin Gençlik Psikolojisindeki Psikolojisi”

11-06-18 admin 0 comment

2 Haziran 30 Mayıs tarihleri ​​arasında gerçekleşecek olan Sırbistan ait Psikologlar 66 bilimsel konferans Kongre çerçevesinde, psikoloji ve psikoloji öğrencileri için çalışmanın programa  “Gençliğin ve Gençliğin Gençlik Psikolojisindeki Psikolojisi” sempozyumu düzenledi.

Yeni Pazar’da öğrenciler ve öğrencilerden oluşan örneklem araştırması ile sunulan bilimsel makaleler sunuldu. Çalışma gelecekteki faaliyetleri ve araştırma gerçekleştirilmesi için temel oluşturacaktır ruh sağlığı sorunları da dahil olmak üzere değişkenlerin çok sayıda konu dahil oldu.

İlk kez psikoloji öğrencileri organizasyonunda gönüllü olarak katıldığı bu ilgili psikoloji alanında tanınmış uzmanlar duymak ve diğer devlet üniversitelerinden meslektaşları ile tanışırız imkanı buldular.